Üdvözlet minden pontyhorgásznak!

Boros István vállalkozó vagyok
az Etalon Baits termékek tervezője, gyártója.

Magamról röviden csak annyit, hogy 1982-ben ismerkedtem meg az alapokkal, 1986 óta fanatikus horgász vagyok, 1997 óta gurítok golyókat és használom is őket, 2004 óta pedig számos bojlis versenyen is dobogón állhattam.

Horgásztam sokat télen akár térdig érő hóban, forró nyárban, barátokkal, vagy magányosan, akár egy hónapig is egyfolytában. 2017-ben Harsányba költöztem és ezen a gyönyörű tavon ahol világviszonylatban is hihetetlen mennyiségű 20kg feletti ponty él sikerült tökéletesre csiszolni a receptjeimet, hogy igazán nagyhalasak legyenek. Ebből kifolyólag a harminc kg feletti halak sem kerültek el a rekordom 32,575 kg, aki 2019-ben pikkelyes ponty tórekord volt.

A rengeteg élmény, szép fogások, tapasztalatok birtokában született meg ezen termékcsalád melyet magabiztosan és nyugodt szívvel ajánlok mindenkinek.

 

A termékek előállítása az előírt minőségbiztosítási rendszereknek megfelel, az 1997 óta csiszolódó receptúrákban a legfrissebb, kitesztelt, jó beltartalmú, kiváló minőségű alapanyagok szerepelnek. Mindezt azért ,hogy hozzájárulhassak ahhoz ,hogy a mai időkben oly ritka és drága  szabad idejüket töltő vevőim minél nagyobb eséllyel páratlan élményekkel gazdagodhassanak a vízpartokon. Ez az én hivatásom és hitvallásom. A mottóm pedig az, hogy: „soha nem adnék olyan bojlit másnak a kezébe, amivel én magam nem szívesen horgásznék ”!!!

CATCH AND RELEASE!

Our Team

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo, when an unknown printer took a galley.

Interested? Shop This Plant Collection!

Neque porro quisquam est, qui dolore ipsum quia dolor sit amet, consectetur adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt.

Shopping Cart