Bojli fajták ismertetése

Az ETALON BAITS bojlik az alábbi ízekben elérhetőek:

Ez a termék szintén a halas mixen alapszik , aki először beleszippant egy olyan büdös-édes krémes ízötvözetet tapasztal ami mélyen beég az agyunkba és érezzük ez az amit régóta kerestünk. Elég népes rajongó tábora van vízben és parton egyaránt. Általában májusban indul (néha hamarabb) és decemberig húzza. Tesztelése 2013.-ban kezdődött és páratlan sikertörténetté vált. A fotóalbumban a 30 plusszos fogások között sokszor felmerül a neve.

Ez a termék egy igazi büdös bojli, eredményessége vitathatatlan ,ráadásul a pontyok nagyobbjaira mágikus hatása van ,innen eredeztethető az elnevezése is. Az erősen halas classic evolution base mixemre épül. Tesztelése 2011. évben kezdődött és mára egy igazán kiforrott ponty mágnessé vált amely teljesít télen-nyáron ,mély bánya tavon és iszapos vizeken egyaránt.

A képeken a behemoth bojli első két húszplusszosa szerepel akik néhány óra különbséggel örvendeztettek meg. Amikor az akkori egyéni rekordomat jelentő tükröst megláttam akkor ugrott be a bojli elnevezése, hiszen egy igazi behemót volt.

Az aktuális Harsányi tórekord (33,67kg) is ennek a golyónak köszönhetően fotózkodott. A fotóalbumban a 30 plusszos fogások között megtalálható.

A  jó öreg „szpájszika” már 2010 óta létezik és köszöni jól van. Számomra ő a fűszeres-hallisztes bojlik etalonja ,az első 30 plusszos  tükör pontyomat, az egyéni rekordomat  32,57kg, 2019. évi Harsányi tőponty rekord  és jó pár verseny kupámat neki köszönhetem és ezt nem felejtem soha. Egy boton általában mindig fenn van még akkor is ha nagyon megy a behemoth vagy a carpmachine mert a túranagy bizony sokszor beesik rá.

Ízvilágára általában a forró fűszer kifejezés ugrik be sokaknak , nem véletlenül. Általában a túlmelegedett vízben gyengébb amúgy szinte egész éves csali.

Egy madáreledeles állati fehérje mentes alapmixre épül egy remek Monster Crab aromával, sokszor ilyenre is igényük van a pontyoknak,

-nos akkor ilyet is kapnak. A tesztek alatt kiderült ,hogy a húsz feletti pontyok is gyakran elcsábulnak rá.

Egy madáreledeles állati fehérje mentes alapmixre épül egy ütőképes gyümölcs mix aromával, sokan szinte megennék legszívesebben hiszen zamata egy gyümölcs tortáéval vetekszik.

Jégolvadás után azonnal működik de évközben is hatásos.

Shopping Cart